Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Läheisyys -harjoitus

(Kuvassa Arkkienkeli Jofiel, joka on viisauden ja valaistumisen enkeli - voit pyytää sitä valaisemaan sinun tietäsi)


Miltä tuntuu läheisyys? Se on kaunis sana. Usein se on monen huulilla ja mietteissä. Usein sitä kaivataan ja harvoin annetaan - onko näin? Ei välttämättä. Olen pyöritellyt sanan merkitystä mielessäni. 


Läheisyys on uskaltamista avata itseään toiselle. Avata oma sydänyhteys toiselle ihmiselle ja olla valmis tuntemaan toisen läsnäolo. Tuntea toisen kauneus. Se on omien suojaavien voimien riisumista, vähän niin kuin laskeutua talon katolta maan tasolle, toisen viereen ja läheisyyteen. Läheisyys on kaunista kun se tapahtuu kahden sitä antavan välillä ja se koskettaa jokaista solua. Se parantaa vanhoja kulumia. Se kirkastaa auraa.

Oletko milloin laskeutunut talon katolta? Oletko milloin kiinnittänyt köynnöstä savupiippuun ja kävellyt köynnöksen kanssa räystäälle ja lähtenyt uhkarohkeasti kiipeämään alaspäin pitäen kiinni vain köynnöksestä? Ihmettelempä vain kuinka rohkealta laskeutumisen jälkeen sinulla tuntuisi. Tuntuisi varmasti että pystyt voittamaan mitä tahansa esteitä ja tekemään mitä tahansa haluat ja mistä unelmoit. Juurihan nimittäin laskeuduit vain köynnöksestä kiinni pitäen talon katolta. Yhtä hyvältä tuntuu läheisyys. Kun on ensin laskenut suojaavan muurinsa ja luovuttanut sen toiselle. Kuinka paljaalta ja vapauttavalta sellaisen haarniskan riisuminen tuntuisi?

Jos kaipaat läheisyyttä niin ehkä ensimmäiseksi tulisi kysyä itseltä osaako sitä todella toiselle antaa? Koska mikäli sitä halajaat ilman että osaa sitä antaa, se saattaa kasvattaa kahta haarniskaa tai tehdä lisää kerroksia taloon, jonka katolla seisot. Talon katolla on varmasti mukava toisinaan seisosella, mutta pidemmässä ajassa siellä oleminen käy yksinäiseksi ja tylsäksi. Jos luulee olevansa maan kamaralla seisten vuosia sen samaisen katon päällä, voi laskeutuessaan huomata ettei siellä ole ketään vastassa. Joten mikset laskeutuisi sieltä? Voit tänään harjoitella itsellesi tai rakkaallesi, miltä tuntuu laskeutua katolta ja luovuttaa toiselle haarniska. Näe kuinka haarniskasi vastaanotetaan. Sen luovuttamisesta iloitaan ja riemuitaan. Tunne kuinka läheisyys vapauttaa sielusi tuntemaan suurta kiitollisuutta siitä että saat antaa läheisyyttä. Sinun ei tarvitse kertoa toiselle tekeväsi tätä mielikuvaharjoitusta, mutta jos kokeilet tätä tänään ja toistat sitä muutamia kertoa -voit huomata muutoksen sinussa ja rakkaassasi.


Anna läheisyyden koskettaa ja ravita sieluasi! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti