Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

perjantai 4. syyskuuta 2015

Enkeliviesti: Tuomitseminen

Enkelit ovat kuiskineet korvaani viestejä muutamana päivänä. En ole aiemmin niitä kirjoitellut ylös, koska viestien saanti on sattunut ollessani jossakin liikkeellä. Hiljennyin valkoiseen nojatuoliini ja päässäni alkoi pyöriä sana tuomitseminen. Mietin ensimmäistä kouluviikkoani ja samalla huomasin tuomitsevani omaa käytöstäni monin erilaisin tavoin: "otin liian vähän toisia huomioon" , " en reagoinut sopivasti, "säikähdin syyttä, olen pelkuri" tms. 

Samankaltaisia syytöksiä käyttäytymistä ja olemista kohtaan ei sanele kukaan muu kuin ego, joka yrittää pitää meitä, niin suuria ja kauniita ihmisiä, hallussaan! Tuomitseminen on yksi mielen keino nostaa tietoisuuteen piirre, joka on itsessä yleensä vielä käsittelemättä. Koulun myötä olen jo oppinut paljon uutta itsestäni ja huomannut, kuinka upeita ihmisiä ympärilleni olen saanut.

Otin nojatuolissani hyvä asennon. Tartuin muistilehtiöön ja kynään. Pyysin enkeleiden apua ja neuvoja ja sain viestin:


" Me emme koskaan tuomitse teitä. Te tuomitsette ainoastaan itse itsenne, koska oletta vielä epävarmoja kaikesta siitä suuruudesta, joka todellisuudessa olette. 
Ajattelette että muut voivat tuomita teitä, mutta ainoastaan itse todella tuomitsette itsenne. Muissa ihmisissä huomaatte merkkejä ja ominaisuuksia, joita teidän olisi hyvä tutkia itsessänne.  
Voi olla vaikeaa vapautua arvostelusta. Me tuemme teitä matkallanne. Me rakastamme teitä tuomitsematta ja arvostelematta. 
Voitte pyytää meidän apuamme, jotta pääsisitte eroon itsenne ja toisten tuomitsemisesta. Me autamme teitä ilolla ja rakkaudella.

Tutkikaa syvintänne, haavojanne, jotta voitte tulla eheämmiksi. Vapaaksi. Rakastakaa itsenne vapaaksi."

<3 <3 <3 

Olin hyvin kiitollinen viestistä, koska juuri näin se on. Tuomitessamme muita, tuomitsemme samalla itsemme. Onneksi on mahdollisuus tehdä valinta. Valitsen valon ja rakkauden - rakkauden tiellä on hyvä jatkaa matkaa. Kumman tien sinä valitset?

On jotenkin kaunista huomata, kuinka paljon oppeja annetaan kohdattavaksi päivittäin. Pienet oivallukset syventyvät suuriksi ja testejä annetaan, kuin vahvistamaan omaa polkua. Kiitos! <3Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia: