Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

torstai 13. elokuuta 2015

Valinnan äärellä

Olen jonkin aikaa joutunut pohtimaan itsekseni, uskallanko kirjoittaa elämstäni omakohtaisempaa tänne blogiini. Päätin ehkä jo hieman aiemmin uskaltavani, vaikka asian myöntäminen vaati muutaman viikon sulattelua ja asiaan sopeutumista. 

Olen lukemassa kirjaa Kirsi Ranto - Hento kuin kukka, kova kuin timantti, joka kertoo hänen matkastaan ja kasvustaan henkisellä tiellä. Arvostukseni Kirsiä kohtaan nousi edelleen, koska hän on aikoinaan aloittanut matkaansa kirjoittaen blogiaan Deepthi, jotta ymmärtäisi oivalluksiaan ja omaa matkaansa. Voin siis samaistua häneen, vaikka rohkeuteni olla oma itseni vaatiikin vielä tällaisia hiljaisia hetkiä asioiden sulatteluun. 

Valitsen olla avoin ja rehellnen. Haluan hypätä kohti syvyyksiä, joihin minun on määrä matkata. Valitsen edelleen kunnioittavani matkaani niin keveämpinä kuin raskaimpinakin hetkinä. Kummallakin ovat omat opetuksena. Kummatkin ovat yhtä tärkeitä ja merkityksellisiä tämän polun varrella, jotta kuljettava tie olisi tiedostettua ja harkittua, mutta se olisi myös valinta kulkea sydämen johdattelemaa tietä.

Toivon ymmärrystä osakseni, että kirjoittamani tarinat kuvaavat minun matkaani. Toiset ihmiset tuovat minulle ajatuksia, joita arjessani pohdin.
Toivon myös, että tämän päätöksen myötä uskallan avata matkaani entistä syvemmin itselleni ja muille. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti