Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

maanantai 31. elokuuta 2015

Selacia: Supertäysikuuvinkkejä

UPERTÄYSIKUUVINKKEJÄ – SILLAN RAKENTAMINEN MAAILMOJEN VÄLILLE

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
26.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun olemme menossa ensimmäiseen kolmesta supertäysikuusta 29.8., on hyödyllistä inventoida, missä kohtaa asiat ovat elämässäsi. Luultavimmin viimeaikaiset vuoristorataenergiamme ovat herättäneet useampia suhdehaasteita ja saaneet sinut kyseenalaistamaan vallitsevan tilan. Kenties olet myös ottanut rohkeita uusia askelia hyödyntääksesi tämän kuukauden energiajakson positiiviset mahdollisuudet.

Joskus ehkä ihmettelet, miten pystyt rakentamaan sillan henkisen ja fyysisen todellisuuden välille – ne voivat näyttää hyvin erilaisilta ja ristiriitaisilta keskenään. Viisas osasi kuitenkin tietää, että henkinen ja fyysinen elämäsi voivat täydentää ja täydentävät toisiaan. Ne kuuluvat oikeasti yhteen!

Sillan rakentaminen maailmojen välille – ulottuvuudet

Jumalaisena muutoksentekijänä ymmärrät, että sinut on viritetty rakentamaan silta henkisen ja fyysisen välille ja tuomaan henkinen tekijä jokapäiväiseen elämääsi. Se on joka tapauksessa osa elämääsi. Puhun tässä sen ottamisesta tietoiseksi ja integroiduksi osaksi sitä, miten elät, miten ajattelet ja miten olet tekemisissä maailman kanssa.

On tavallista tuntea, että sinun on oltava yhdellä tavalla tiettyjen ihmisten kanssa tai tietyissä tilanteissa ja toisella tavalla ollessasi muualla. Tämä on lineaarinen käsitys, joka sivuuttaa kvantti- ja moniulotteisen luonteesi. Se sivuuttaa myös saman luonteen toisissa ihmisissä, joita tapaat.

Se on kuin sanoisi itselleen, keskittyneenä vain kehoon tai fyysisiin lopputuloksiin: "Minun täytyy saada tämä tapahtumaan tai saada tämä ihminen olemaan samaa mieltä kanssani" – ottamatta huomion henkistä tekijää, joka todella on siinä. Kun ihminen tekee näin, hän saattaa unohtaa yhdistyä sisäiseen viisauteen tai unohtaa kuvitella toisen ihmisen korkeamman itsen osallistuminen. Nuo tekijät ovat mukana ja käytettävissä, joskin jäävät usein huomaamatta.

Kautta aikain lukemattomat henkiset perinteet ovat viitanneet näiden ulottuvuustekijöiden vuorovaikutukseen. Tämän päivän yhteiskunnassa on paljon enemmän yleisymmärrystä näistä dynamiikoista. Ihmisen ehdollistaminen vuosisatojen kuluessa on kuitenkin korostanut erillisyyttä ja yhteydettömyyttä henki-itseen.

Tieto siitä, että on tällainen henki-itse, on yksi asia – eläminen tietoisesti moniulotteisena olentona on toinen. Osana polkuasi heräät nyt siihen, mitä tämä merkitsee käytännössä. Ajatuksena on, että sinusta tulee aktiivinen osallistuja sillan rakentamisprosessissa ja koet itsesi konkreettisesti kummassakin maailmassa. Kun teet näin, näet itsesi ja muut ihmiset täysin uudella tavalla. Avaat mielesi mahdollisuuksille, joita et ole nähnyt aiemmin! Ne ovat olleet olemassa – et ole vain huomannut niitä.

Suhteet pääroolissa

Suhteiden oltua pääroolissa viime päivinä, saatat kyseenalaistaa jotkut päätökset, joita teit, ja jotkut asiat, joita sanottiin. Jos näin on, mieti mukana olleita "kvanttisempia" tekijöitä. Jokaisella ihmisellä jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa, on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus – aivan kuten sinulla. Nuo aikajanat ja kokemusten sisältö voivat hyvin usein näyttää mysteeriltä, koska putkinäkö sulkee pois koko kuvan. Tarvitaan siltaa todellisuuksien välille – laajempaa ymmärrystä siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Mitä tämä merkitsee?

Ymmärrys sillanrakentamisesta henkisen ja fyysisen välille

Ensinnäkin se merkitsee, että sisäpiirissäsi tai päivärutiinissasi olevalla henkilöllä saattaa olla entisiä kokemuksia, jotka johtivat nyt kehittyvään suhdedynamiikkaan. Entinen ja se, miten tämä ihminen reagoi siihen, vaikuttaa tuleviin tuloksiin – myös siihen, mitä tapahtuu sinun kanssasi nyt.

Ihminen jonka kanssa sinulla oli äskettäin erimielisyyttä, saattaa ilmentää jonkin ratkaisemattoman entisen mallin. Tuolla mallilla ei ehkä ole mitään tekemistä sinun kanssasi henkilökohtaisesti. Tiedä kuitenkin, että jos se ilmestyy elämääsi tämän toisen ihmisen kanssa, se ei ole sattumaa. Se merkitsee, että jollain tasolla polkunne risteää, jotta näkisit jotain – kenties, ettet ole missään tekemisissä tämän henkilön kanssa.

Osallisten korkeammat itset ovat mukana dynamiikassa, vaikka aktiivisesti osallistuvilla ihmisillä ei olisi aavistustakaan tästä toisesta ulottuvuudesta. Mitä tietoisemmaksi tulet tästä moniulotteisesta osallistumisesta ja asioiden taustatarinasta, sitä taitavampi voit olla, silloin kun suhteet tulevat karikkoiseksi tai niissä ei yksinkertaisesti ole mitään järkeä.

Toiseksi se merkitsee, että sinun ja toisen ihmisen aikajana saattaa yhtyä vain lyhyen aikaa. Tämä on tärkeä pitää mielessä. Usein suhteen tullessa kummalliseksi tai epäsynkroniseksi, on taipumusta nähdä tapahtuma pysyvänä asiana elämässä. Näissä tilanteissa olosi saattaa tulla epämukavaksi – ei ainoastaan muutoksen vuoksi, vaan myös sen, miten reagoit tuohon muutokseen.

Esimerkiksi, ihminen jonka olet tuntenut vuosia, saattaa aivan yhtäkkiä alkaa tehdä töitä työpaikallasi. Saatat pitää siitä, että hän on siellä, ja pohtia kaikenlaisia mahdollisuuksia, jotka saattavat tuottaa tulosta tai sitten ei. Saatat olla myös pitämättä siitä ja sinusta tuntuu epämiellyttävältä tämän ihmisen seurassa. Pidä asiat perspektiivissä.

Ihminen joka ilmestyy työpaikallesi, ei ole salaliitto tai ehdottomasti positiivinen kehityssuunta, jonka mukaan sinun on toimittava. Älä tee siitä mustavalkoista. Älä tee siitä myöskään itseäsi koskevaa asiaa. Tässä on mukana kaksi ihmistä.

Tämä dynamiikka, että ihminen jonka tunnet muista ympyröistä, ilmestyy työpaikallesi, edustaa sitä, että tämän ihmisen aikajanan uusi osa risteää omasi kanssa. Ellet ota huomioon henkeä ja suurta kvanttikuvaa, tämän ihmisen oleminen työpaikallasi voi tarpeettomasti häiritä sinua ja saada sinut pois kurssistasi. Tämä on tukos edistymisellesi ja voi olla este kummankin ihmisen aikajanalle.

Esimerkiksi, ihmisellä joka odottamatta risteää aikajanasi kanssa, on oma polkunsa ja korkeampi tarkoituksensa olla siellä. Jos voit tunnistaa yhteyden sellaiseksi ja oivaltaa, että täytyy olla jokin syy, että olette tekemisissä, pystyt yhdistymään jumalaisen ajoituksen ja järjestyksen mukaisesti. Tämä auttaa sinua ja se auttaa toista ihmistä. Kumpikin teistä kasvaa yhdessä tanssien jollain tavalla ja sitten siirtyy sinne, missä on määrä olla seuraavaksi. Tanssia vastaan taisteleminen, yhteyden vastustaminen tai teeskenteleminen, ettei ole mitään yleistarkoitusta, on turhaa ja este.

Tämä tanssi on hyvin hienovaraista, mutta sitä tapahtuu koko ajan! Kutsu tämän superkuuviikonlopun aikana tietoisuutta siitä, miten tämä sopii omaan elämääsi. Pyydä nähdä hengen hienovarainen toiminta fyysisessä elämässäsi. Pyydä saada tietää, miten aikajanasi ja sattumasi kietoutuu taianomaisesti yhteen toisten kanssa. Pyydä lisääntyvää kiitollisuutta niistä mystisistä tekijöistä, joita tapahtuu elämässäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti