Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

perjantai 28. elokuuta 2015

Mitä naiseus sinulle tarkoittaa?


"Ensimmäisen kerran kyynel meinasi vierähtää shoppaillessa uusia vaatteita syksylle. En ole ikinä aiemmin tuntenut itseäni näin mukavalta vaatteissa!
Mie rakastan tätä retrotyyliä ja olo on naisellisempi kuin koskaan aiemmin. Tämä muistutti, että tiukat vaatteet tai vartalon esittäminen ei tuo naiseutta ja kaunetta esiin vaan lopulta kysymys on matkasta omaan naiseuteen!" 
Totesin eilen itselleni. <3

Olen horoskooppimerkiltäni Vaaka. Ehkä se on ollut omiaan paljastamaan minulle omat maskuliiniset puoleni - oikeuksien puolesta puhumista, vahvuutta, järkevyyttä, käytännöllisyyttä, tomeruutta ja itsenäisyyttä. Kuitenkin feminiiniset puoleni ovat paljastuneet hissukseen, kuin varoen etten pelkäisi maailman rakkautta minua kohtaan ja omaa rakkauttani maailmaa kohtaan.

Feminiininen ja maskuliininen energia ovat läsnä jokaisessa ihmisessä ja jokaisessa asiassa, mitä on olemassa. Yin (feminiininen) -Yang (maskuliininen) käsite voi kuvata hyvin sitä: Kaikki mitä on olemassa, sisältävät Yin-Yang energiaa - atomeista lähtien. Se tarkoittaa luontaisesti sitä että ilma, vesi, avaruus, maapallo, eläimet, ihmiset - kaikki - pitävät sisällään feminiinista ja maskuliista energiaa. Feminiininen ihmisessä kuvaa rakastavaa, hellää, myötätuntoista, empaattista - äiti energiaa. Maskuliininen puolestaan luovuutta, käytännöllisyyttä, vahvaa - soturimaista energiaa.

Ajattelin pitkään olevani nainen siihen saakka, kun pidän tiukkoja vaatteita, seksikkäitä alusasuja, meikkiä. Todistelin itselleni pitkään etten ole nainen, ennen kuin vartaloni on kiinteä ja haluttava. Eli aineellistin sisäisen naiseni mielessä olevaksi muotokuvaksi. Uskoisin sen olleen entistä varmempaa maskuliinisen energian rehoittamista "suoritettava, vakuutettava ja näytettävä" - MUTTA kenelle muulle jos en itselleni? Olin eristänyt itseni aikoinaan tunteistani (suojamuureiksi voi ne nimetä). Tiesin, mitä tunsin, mutta en antanut niille valtaa tulla koetuksi. Ok, tunsin surua, koska..... Ok, tuo oli epäreilua, koska.... Ok, tykkään sinusta, koska..... Toisin sanoen tunteet järkeilin selitettyyn muotoon ja aloitin tapahtumaketjuvyyhdin pääni sisällä, miksi mikänenkin tunne aiheutui, mistä aiheuttaja on aiheutunut ym. Ymmärtänette varmaan - loputon ajatusketju oli alkanut. Toivon sinun huomaavan mahdolliset tunteiden kätkemiset ja viemään tämän hetkinen tunne sydämeesi, avaamaan sydämesi sille tunteelle - miltä se tuntuu? <3

   

Kuvat havainnollistaa seikkailujani. Vasemmanpuoleisesssa kätkin todellista itseäni ja noudatin huonompia ajatusmalleja (v.2008 tms.) Oikeanpuoleisessa huomioni oli hyväksynnässä, jota tavoittelin vartaloa muokkaamalla. Vaikka olin jo löytänyt omaa polkuani, olin edelleen sidoksissa ajatukseen että muiden hyväksyntä tulee tietyn suorittamisen jälkeen. 

Onneksi heräsin tästä mielikuvistani. Aloitin "Rakastan sinua" harjoitukset koiralleni. Aluksi en pystynyt sitä ääneen sanomaan. Kenties kielsin rakkauden olemassaolon. Harjoitus tekee mestarin myös tässä, se on todistettu. <3 Pikkuista vauhtia aloin edistymään tunteiden kokemisessa ja saavutin monia erilaisia tunteita, kuten surua, onnea, iloa - ja kaikkiolevaista rakkautta. Astuin askeleen lähemmäs omia feminiinisia luonteenpiirteitäni ja voimakasta feminiinista energiaa.

Kuitenkin tämän kertaisen kirjoituksen pointtina oli, että jokaisen naiseus haluaa tulla esille omalla erityisellä tapaansa. Naiset ovat voimakkaita, rakastavia ja jumalallisia olentoja, joiden sisäinen jumalatar odottaa itselleen esittäytymistä. Osallistuin viime viikonloppuna intiaanien seremoniaan. Naisten oli määrä pukeutua pitkiin hameisiin - kunnoittamaan naisena maasta nousevaa Äiti Maan energiaa. Muttei minulla ole yhtään hametta tai mekkoa, joissa olisi pitkä helma. Keksin kuitenkin puettavat ylleni ja sinä päivänä huomasin, kuinka viihdyin niissä vaatteissa. Osa naiseuttani heräsi juuri silloin. <3


Tunteiden tunteminen on hyvä tapa aloittaa matka naiseuteen - ja sillä pärjää pitkälle elämässä. Miten se naiseus sitten ilmenee erityisesti naiselle? Tuskin itsensä muottiin laittamisesta ja ehdottomina sääntöinä. Se löytyy rohkeudella kuunnella itseä ja omia tunteita, mitkä ovat juuri sinulle ominaisia ilmaisemaan naiseutta. Minulle naiseus ilmenee pehmeänä ihona ja vartalona, pitkinä hiuksina, kuukautisina, rintoina, aitona herkkyytenä ja luontaisina vaistoina. Miltä naiseus tuntuu? Minulle naiseus tuntuu luonnolliselta, aidolta, pehmeältä, lämpimältä, rakastavalta, iloiselta, kauniilta, voimakkaalta ja hyväksyvältä.

Miltä naiseus näyttää?

Minulle naiseus näyttäytyy täysin eri tavoin miten ennen. Olen vasta ostanut itselleni useita mekkoja (kuvassa yksi suosikeistani), joissa koen naiseuden uhkuavan minusta. Se voi näkyä lakattuina kynsinä, viehkeänä ehostuksena - mutta kuitenkin naiseuden tunne on mitä merkittävin. On ihanaa voida näyttää ulospäin sitä, mitä sisällä tuntee: naiseuden ja feminiinisyyden voimat!

Maskuliininen energia ollut suosiossa suorituksen ja loppuunpalamisen yheiskunnassa. Kuitenkin siihen on tuleva muutos ja tasapaino energioiden välillä on löydyttävä - ennemmin tai myöhemmin. Mikäli et ole aloittanut matkaasi feminiiniisen energiaasi ja tutustumistasi todelliseen naiseuteesi, voisitko aloittaa sen tänään? <3 

Mitä naiseus sinulle tarkoittaa? Ole se jumalatar joka olet.

2 kommenttia:

  1. Ompa kiva, hyväntuulinen ja mielenkiintoinen blogi sinulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reisku! <3 Tervetuloa blogiini!

      Poista