Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Harris: Elokuun energiaennuste

ELOKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE: 
TIHEYDEN POLTTAMINEN – UUDELLEENKALIBROINTI SUUREMPAAN RAKKAUTEEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa elokuun 2015 energiaennusteeseen.

Ennen kuin teemme mitään, haluan sinun hengittävän hetken kanssani.

(Lee hengittää sisään ja ulos)

Ja uudestaan.

(Lee hengittää uudestaan sisään ja ulos)

Ja vielä kerran tuomaan onnea.

Tämä tuntuu hyvältä. Toivon, että se tuntuu myös sinusta. Koska tällä hetkellä lentelee niin monia energioita – kasvoillemme ja kehossamme – niin se että muistaa pysähtyä hengittämään niin monta kertaa päivässä, kuin tunnet tarvetta tai haluat, todella auttaa tuomaan kaiken takaisin nollapisteeseen. Koska tuli raivoaa tällä hetkellä. Se raivoaa.

Jos palaan vuotta vähän taaksepäin, voin nähdä, miten paljon tuli on raivonnut ulkopuolellamme ja tullut meitä kohti kollektiivina. Ja olen huomannut parin viime kuukauden aikana, että nyt tuli näyttää kääntyneen paljon enemmän sisäänpäin.

Niinpä tämä kesä on paljon enemmän sisäistä aikaa. Tämä alkoi heinäkuussa ja jatkuu elokuun. Tämä kesä on enemmän sisäistä aikaa alkaa ymmärtää tulta, tavata se ja päästää elämääsi. Tämä voi näkyä monilla tavoilla – eivätkä kaikki niistä ole kauniita. Mutta kun muistat pysähtyä hengittämään, sinusta voi tulla tietoinen tämän uskomattoman sisäisen tulen nousemisesta sinussa tällä hetkellä, ja se haluaa savustaa ulos jokaisen osasi, joka ei enää palvele sinua tai joka on menneisyydessä aiheuttanut sinulle tuskaa, rajoittumista tai pahimmassa tilanteessa vahinkoa. Tämä on aikaa, jolloin kaikki nousee esiin – ei vain muistojen tutkimista varten, vaan myös niiden liikuttamiseksi, valmiina erilaiseen tulevaisuuteen.

Sinä ja voimasi

Kun elämme elämää, meille annetaan monia tilaisuuksia joko supistaa voimaamme tai laajentaa sitä.

Niinpä jos elämässäsi on nuorena joku kiusaava henkilö, saatat päättää, että hänellä on valta sinuun, ja sitten supistat itseäsi reaktiona kiusaamiseen. Esimerkiksi, sinulla on ehkä sisarus tai toinen perheenjäsen, joka koko ajan panee sinut matalaksi. On kaksi tapaa, jolla ihmiset tavallisesti käyttäytyvät tuon energiakokemuksen vuoksi.

Kyllä-ihminen

Sinusta tulee "kyllä-ihminen", joka – peläten kiusaajan lähettämää energiaa – alkaa romahtaa sisältä ja tulla säyseämmäksi. Ja ongelmana on, että kuljet sitten maailmassa kantaen tuota energiaa ja muut kiusaajat (muut ihmiset jotka haluavat esittää "alfaa" sinulle) löytävät sinut. He näkevät tuon energian, lukevat sen ja hyökkäävät. Niinpä sama tiedostamaton uhri/hyväksikäyttäjä-dynamiikka tulee esiin.

Kapinallinen

Toisaalta sinusta voi tulla kapinallinen tai puolustautuva ihminen. Voit työntää kiusaajaa vastaan ja olla hyvin puolustautuva – ja lukitset käsivartesi, lukitset energiasi ja opit työntämään aina takaisin. Ja puolustautuvan henkilön tai kapinallisen varjopuoli on, että voit estää avoimuuden, haavoittuvuuden ja todellisen läheisyyden elämässäsi.

Voimaepätasapainoasteikko – uhri/pahatekijä

Olen antanut kaksi äärimmäistä esimerkkiä tuon voimaepätasapainoasteikon kummastakin päästä. Löydät itsesi ehkä jostain uhrin ja pahantekijän väliltä – eikä vain elämässä, vaan useita kertoja päivässä joka päivä!

Optimikohdan löytäminen – aito sisäinen itse

Totuus on, että meillä kaikilla on persoonallisuus ja sielu, joka tulee tähän maailmaan tutkimaan – ja se on henkilökohtainen kokemus jokaisella meistä.

Et ehkä ole luonnostaan uhri elämässäsi, mutta sinusta on saattanut olosuhteiden vuoksi tulla enemmän uhri, kuin sinun suunniteltiin olevan. Sinusta voi olosuhteiden vuoksi tulla myös enemmän kapinallinen, kuin sinun suunniteltiin olevan. Niinpä optimikohta meille kaikille on löytää suhde aidon sisäisen itsemme kanssa.

Joka kerta kun meihin vaikutetaan suhteessa – joka kerta kun joku loukkaa meitä, haavoittaa meitä tai alentaa energiamme – tapahtuu kehovaikutus. Noiden tunteiden energia menee kehoon ja aiheuttaa kuolleisuutta tai tiheyttä kehon sisälle, mikä merkitsee, että elämänvoimaa menetetään sinne. Sinussa on osa, johon et pääse.

Kundaliinin nouseminen – tiheyden polttaminen

Kundaliini-energia ei välitä mistään noista asioista. Kundaliini herää, kun juurichakrasi muistaa alkuperäisen peruselämäntulesi – sen minkä kanssa tulit tänne vauvana. Ja se alkaa kuumentua ja nousta ja kulkea koko kehon läpi. Ja se polttaa kaikki nuo tiheät alueet, jotta voit avata koko henkesi taas.

Saatat olla hyvin tiedostamaton siitä, että kundaliini-energia nousee sinussa. Mutta saatat tiedostaa muistavasi yhtäkkiä jonkin menneen tapahtuman ja se kiertää muistissasi ja muistat nuo tunteet. Tämä on enemmän mieleen keskittynyt kokemus siitä, miten tuo kundaliini-energia työntää asioita lävitsesi.

Tätä tapahtuu luonnostaan elämässä kaiken aikaa. Ei olisi liioiteltua sanoa, että sitä on tapahtunut suuremmalla vauhdilla ja suuremmalla voimalla useammille ihmisille kuin koskaan viimeisten viiden vuoden aikana, ja sitä on tapahtunut salamavauhtia viimeiset puoli vuotta – sitä näen ja tunnen tapahtuvan kollektiivissa.

Niinpä tällä hetkellä olet sen täyden uudelleenkalibroinnin ytimessä, kuka olet ja kuka olet täällä olemassa.

Se on erittäin suuri prosessi. Ja vaikka se mitä kuvaan, saattaa kuulostaa hyvin henkilökohtaiselta ja siinä on hyvin paljon kyse vain sinusta ja sinun elämästäsi, koskaan ei ole kyse vain sinusta ja sinun elämästäsi. Myös erittäin itsekeskeisellä tai itseensä keskittyneellä ihmisellä on valtava vaikutus planeetalla, koska hänen energiansa vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin, kun hän kulkee ympäriinsä.

Niinpä tavallaan ajatus itseensä keskittymisestä tai itsekeskeisyydestä on myytti, kun ajatellaan, ettei tällaisella henkilöllä ole vaikutusta toisiin. Itse asiassa usein he ovat ihmisiä, jotka saattavat "laukaista" sinut vasemmalta, oikealta ja keskeltä. Heillä saattaa olla mahtava vaikutus sinuun, koska he eivät tiedosta energiansa vaikutusta toisiin.

Herkkyys, vastustus, puristaminen ja muut positiiviset signaalit

Niinpä "laukaista" on sana, jonka monet tuntevat tällä hetkellä. Suurempi herkkyytesi saa sinut olemaan "laukaistavampi". Kaikki mikä menneisyydessäsi on ratkaisematta – jokin näistä tiheistä alueista kehossasi, jokin näistä entisistä vaikutuksista – ponnahtaa ehdottomasti esiin nyt, jotta voit tulla suuremmaksi, laajemmaksi ja läsnä olevammaksi täällä.

Sitä vastoin jotkut teistä tuntevat valtavaa vastustusta ja raskautta tässä prosessissa. Teistä saattaa tuntua, että iskette kantanne maahan ja teillä on terveyskriisejä tai muita kriisejä elämässänne, joissa on paljon painoa ja tiheyttä. Sanotte ehkä: "En tiedä, mistä hän puhuu. Minusta vain tuntuu täysin paskalta."

Se on sama asia – se on vain energia-asteikon eri kohdassa. Periaatteessa silloin kun tunnet tuota alakuloa ja puristusta – etkä pidä tai nauti siitä – ainoa syy on, että tämä tuli yrittää työntyä lävitsesi. Se yrittää herättää sinut. Se yrittää nousta. Ja sisälläsi kaikki mikä ei voi antaa tulla sen läpi, alkaa huojua ja sanot: "Krrrr! Olen todella tolaltani tällä hetkellä, olen masentunut, olen vihainen."

Lahjan tunnistaminen edessään – TÄMÄN elämän täysi syleileminen

Kuulostaa siis intensiiviseltä? No, ON intensiivistä. Ja on erityisen intensiivistä niillä, jotka ovat hyvin herkkiä, hyvin tietoisia ja hyvin kehittyneitä. Mutta sen kauneus on, että huomaat myös, että on upea aika sytyttää ja uudelleenjohdottaa se, kuka olet, mitä teet ja miksi olet täällä.

Meille kaikille on suuri lahja muistaa, että ihmisiä kuolee joka päivä hyvin nuorena. On suuri lahja muistaa, että joka päivä voi tapahtua mitä tahansa rakkaillemme tai meille ryhmänä. TÄLLAINEN muistaminen auttaa sinua elämään!

"Minulla on tämä yksi mahdollisuus tässä fyysisessä elämässä."

Kyllä, voi olla monia elämiä, voi olla rinnakkaiselämiä, mutta tässä fyysisessä kehossa, tässä identiteetissä, jona tunnet itsesi, sinulla on yksi elämä. Sinulla on yksi mahdollisuus.

Ja kun tunnet epämukavaksi sen tukahduttamisen, mikä tulee nyt pintaan – on se sitten tukahdutettuja muistoja tai osia, jotka olet hylännyt menneisyydessä – saatat huomata sanovasi: "Luoja, en voi uskoa, miten käyttäydyin 10 vuotta sitten." Saatat huomata, ettet ollut tyytyväinen omaan tapaasi käyttäytyä tai siihen käyttäytymiseen, jonka hyväksyit toiselta.

Kun näitä asioita tulee esiin, hengitä.

Ne eivät tule esiin saadakseen sinut juoksemaan takaisin tuon ihmisen luo ja aloittamaan sodan. Ne eivät tule esiin saadakseen sinut katsomaan itseäsi tuomiten tai häpeillen. Ne tulevat esiin, koska ne ovat siirtymässä ulos.

Valmistautuminen syys-joulukuuhun

Puhuin heinäkuussa, että syys-joulukuu on maapallolla jakso, jolloin voima tulee käyttöön elämässäsi mahtavalla uudella tavalla.

Niiden saattaa olla vaikea uskoa tämä, jotka ovat tällä hetkellä asteikon masennus- tai kriisipäässä, mutta masennus ja kriisit liikkuvat jatkuvasti. Ja syys-joulukuussa voit alkaa vakautua enemmän.

Te jotka jo lennätte korkealla ja olette täynnä positiivista elämänvoimaa, pystytte tuomaan suuntaa antavaa energiaa itsellenne syys-joulukuussa.

Kuten sanoin heinäkuussa, kannustan teitä tänä kesänä olemaan yrittämättä "tehdä" ulkoisessa maailmassa, ellei se tunnu upealta. Yrittäkää ottaa tämä kesä lepoaikana ollaksenne todella sisällänne. Ihmisten sisällä tapahtuu valtavaa uudelleenjohdotusta, joka voi tuoda tainaomaisia muutoksia, kuten mainitsin viime kuussa. Mutta se vaatii aikaa ja teidän on oltava kärsivällinen sen kanssa.

Useampia teitä kuin koskaan on suoraan tämän ytimessä. Ja näette elämässänne muita ihmisten, jotka eivät ehkä ole yhtä tietoisia tuosta prosessista, menevän kaaokseen, reagointiin ja projisointiin. Sinulla on houkutusta liittyä heihin joskus – erityisesti jos he hyökkäävät sinun kimppuusi kaaoksen, reagoinnin ja projisoinnin kera. Ja huomaat, että jos liityt heihin – jos joku huutaa sinulle ja huomaat yhtäkkiä huutavasi takaisin – se tuntuu oudolta. Saatat tehdä sen, mutta sitten ajattelet: "Ai, se oli vähän kummallista." Se ei tuntunut aidolta tai todelta sinulle. Silloin tiedät, että olet joutunut tilapäisesti pois omasta keskuksestasi ja joutunut jonkun toisen energiapyörteeseen.

Vihasta ja tulesta rauhaan ja levollisuuteen

Mutta useimmilla teistä – tästä tulienergiasta huolimatta joka on todella korkealla tasolla – tulen kauneus on sen paljastama rauha. On ironista, että usein energia-asteikon vastapää tukee toista. Niinpä tuli ja viha johtaa todellisuudessa rauhaan ja levollisuuteen. Ne ovat hyvin yhdistyneet, vaikka meillä on taipumus ajatella niitä erillisinä (meillä on ollut tapana ajatella kaikkea erillisenä). Mutta kun ymmärrät, että kaikki on energiaa ja näin yhteydessä – kaikki aistiva elämä ympärillämme on energiaa ja sillä on suhde ja keskustelua koko päivän – niin alat ymmärtää, että sinäkin olet energiaa ja yhdistynyt. Ja suuri energia – elämän tuli – tulee lävitsesi nyt ja kutsuu sinua eteenpäin.

Vapautuminen siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat

Miten elokuun energiat käytännössä näkyvät? No, määrittelet uudelleen sen, miten haluat elää. Tämä voidaan nähdä maailmanlaajuisesti tällä hetkellä siinä, kun kollektiivina yritämme ymmärtää asioita, joita näemme tapahtuvan ympärillämme, ja selvittää, mitä teemme niille. Tätä on tavallaan maailma laajemmin.

Mutta enemmän mikrotasolla, henkilökohtaisessa maailmassa, monilla siihen liittyy radikaali muutos tavassa suhtautua toisiin, työssä jota tekee, minne menee ja miten haluaa elää.

Saatat havaita, että sinun täytyy tehdä elämäsi suhteissa äkillisiä muutoksia, joissa ei ole täysin tolkkua jollekin ystävillesi tai rakkaillesi, mutta niissä on todella tolkkua sinulle. Luota siihen.

Jos huomaat, että jotkut vastustavat sinua tai SINÄ huolehdit sanoen: "En voi tehdä tätä, koska se järkyttää todella heitä", lupaan sinulle tämän: kahdessa tai kolmessa kuukaudessa he ovat samassa energiadynamiikassa. Koska vaikka he eivät olisi samassa ajattelutavassa kanssasi tällä hetkellä, meihin kaikkiin vaikuttaa tämä tulen katalyyttienergia, joka periaatteessa kuumentaa kaikkea alta ja sisältä. Se sulattaa paljon erittäin metallisia ja tiheitä energioita, joita on meissä yksilöinä ja ihmisten sisällä ympäri maailmaa.

Älä siis murehdi liikaa siitä, mitä toiset ajattelevat siitä, mitä teet. Se on vapautumista. Sinun ei kannata olla huolissasi siitä, mitä ihmiset ajattelevat tekemisistäsi – sinun kannattaa olla tietoisempi paikastasi asioiden energiavirrassa.

Luota, että jos tunnet jonkun toisen vaatimusten rajoittavan, teidän kahden välillä ilmenee valtadynamiikka, joka ei ole perimmiltään hyvä hänellekään. Koska jos joku pyytää sinua tekemään jotain, mikä tuntuu rajoittavalta, hänkin saa rajoittavaa energiaa – muuten et tuntisi sitä!

Tunnista tuo mittari omassa kehossasi ja ala luottaa itseesi. Kun tunnemme ja aistimme tänä aikana maan päällä jatkuvasti enemmän kuin koskaan ennen, sinusta on tullut todella hyvä lukemaan aistikehoasi.

Konstikas osa on sen käyttäminen … ja sen harjoitteleminen. On yksi asia inspiroitua innostavasta videosta, kirjasta tai innostavasta hetkestä ystävän kanssa. On toinen asia ymmärtää tuo inspiraatio ja laittaa se käytäntöön. Se on vähän pelottavampaa meille. Se on vähän tuntemattomampaa meille. Mutta voimme tehdä sen!

Ryhdy toimeen tässä kuussa:

- Hengitä. Hengitä aina, kun tunteesi tai aistimuksesi tuntuvat vähän liian intensiivisiltä.

- Valitse nautinto, kasvu ja tila. Tee erilaisia valintoja asioista, jotka tuovat sinulle joko enemmän nautintoa tai enemmän kasvua tai enemmän tilaa elämässäsi. Tarkastele aktiivisesti, miten voit tuoda noita aspekteja elämääsi, koska ne kaikki ruokkivat kasvua sinussa ja tämä ruokkii sitä kasvua, jota voit tarjota ja antaa toisille.

- Anna anteeksi. Anna anteeksi itsellesi ja kaikille kaikki. Se on erittäin kuuluisa harjoitus. Se näkyy monissa eri uskonnoissa ja uskoissa – ja monin eri tavoin. Kaikki tekevät aina parhaansa, mitä kuulet minun sanovan paljon, joten jos heidän parhaansa ei toistuvasti palvele sinua etkä voi keskustella heidän kanssaan, lähde pois heidän luotaan. Luota epäharmoniaan ja tee muutos sen sijaan, että jäät tilanteeseen ja lisäät katkeruutta tai surua.

- Päästä irti tuomitsemisesta. Anteeksianto on erittäin tärkeää itsensä ja toisten tuomitsemisesta irtipäästämisessä. Itsensä ja toisten tuomitseminen on erittäin tuhoisaa energiaa – energiaa jota tunnemme kaikki eri aikoina, koska olemme kasvaneet maailmassa, joka on täynnä sitä. Erona on, että voit tuntea nuo asiat itsessäsi ja hengittää ne ulos kysyen itseltäsi: "Mitä tämän tuomitsemisen alla on? Miksi minut laukaistaan? Miksi hyökkään itseäni vastaan? Miksi haluan hyökätä toista vastaan?" Voit päättää astua pois taistelumatriisista, joka on planeetallamme, koska taistelumatriisista tulee erittäin houkutteleva tällä hetkellä. Se haluaa houkutella ihmiset taisteluun, millä tavalla tulta on usein käytetty maailmassamme.

Tulen käyttäminen rakkauteen on poikkeuksellista

Rakkauteen käytetty tuli on sellaista energiaa, jota näemme niissä ihmisissä, jotka kiertävät ympäri maailmaa palvellen rakkautta ja rauhaa. He ovat planeettamme suuria mestareita. Joitain näistä ovat taksinkuljettaja, nainen joka työskentelee kukkakaupassa, mies joka asuu käytävän toisella puolella – mestareita ilmestyy esiin lukemattomissa rooleissa.

Tarkista: miten hallitset tulesi tässä kuussa?

Jos pelkäät tultasi, luota siihen. Se antaa sinulle elämän, joka ei vastaa mitään tuntemaasi.

Jos nautit tulestasi, ratsasta sillä, pidä hauskaa, mutta ole tietoinen. Se on liikaa joillekin ihmisille. Tiedosta siis, minne voit mennä olemaan täysin omassa tulessasi ilman, että toisilla ihmisillä on negatiivinen tai vastustava reaktio siihen.

Kapinallinen sinussa saattaa sanoa: "En välitä. Haluan vapauttaa tuleni." Mutta luota minuun – jos vapautat tulesi jollekin, joka ei halua sitä vapautettavan, hänen rajoittamisensa vaikuttaa sinun energiavirtaasi. Tästä syystä "puolustautuva kapinallinen" –tilanteessa kaikki häviävät.

Kuunteleminen, oleminen ja rakastaminen

Keskellä on paikka, joka sisältää kuuntelemisen ja olemisen. Ja jos tajuat tuon tasapainon oikein – jos voit olla oma itsesi ja kuunnella suuntaa löytääksesi ne paikat ja ihmiset, minne voit mennä olemaan oma itsesi – voit tulla suuremmaksi, laajemmaksi ja täydemmäksi. Ja lopputuloksena on enemmän rakkautta elämään ja enemmän rakkautta toisille. Tämä on energiatoimintamalli, jota tarvitsemme enemmän planeetalla tällä hetkellä, kun käymme läpi tätä transformaatiota.

Toivotan teille kaikille rakkautta ja onnea tulevana kuukautena. Ja nähdään taas syyskuussa.

***

Teille jotka tulette Lontoon ja Norjan tapahtumiin nyt elokuussa, olen innoissani, kun saan olla teidän kaikkien kanssa. Kumpikin on loppuunmyyty, mutta pidän lisää tilaisuuksia taas tulevaisuudessa.

Minulla on tässä kuussa saatavilla uusi mp3 nimeltään "Authentic Power – Igniting the Fire of Your Soul". Jos haluat tsekata sen, se on ilmainen kaikille The Portalin jäsenille, tai voit tsekata sen sivultani.

Ja lopuksi valtava kiitos teille, jotka haluatte tehdä lahjoituksen. Monet teistä lähettävät rahallisia lahjoituksia ja se on upeaa. Se todella tukee työtämme täällä. Ja hyvin monet lähettävät rakastavia ja ihania viestejä – ja se on upeaa. Kiitos paljon.

Paljon rakkautta kaikille. Pitäkää huolta itsestänne ja upeaa kuukautta.

Lee x


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti