Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

torstai 23. heinäkuuta 2015

Arvostuksen tuulia purjeissaHaluaisin kertoa teille lyhyen tarinan, kun on alkanut kuuntelemaan itseään ja tekee parhaansa toteuttaakseen haaveitaan ja sydämen tahtoaan. Entiset vastoinkäymiset ovat vahvistaneet ja herättäneet, nykyisyys antaa merkkejä tarkoituksesta ja tulevaisuus näkyy mielikuvina unelmissa. 

Viime vuoden talvena tuli hypättyä virtaukseen, jossa olen jo reilun vuoden ollut. Helppoa tässä ei ole ollut - yhtä lailla vastaan on saapunut surua ja iloa. Yhtä lailla, kuin aiemminkin. Erona tässä ajassa on ollut suhtautumiseni vastoinkäymisiin ja elämään. Voimaantuminen ja uskallus. Elämäni tarinassa on avautunut uusi luku, joka oli kirjoittamatta vielä muutama vuosi sitten. Tai kirjoitettu kenties se olikin, vaikka julkaisemisen ajankohdasta ei ollut tietoakaan. 

Sisimmässäni asuu suuri kiitollisuus ja nöyryys elämälle. Riemuitsen ja iloitsen onnistumisista, mutta en pidä niitä itsestäänselvyyksinä. Arvostan enemmän toisia ja itseä. Arvostan elettyä elämää ja niitä murheita ja suruja, joita ilman en olisi vahvana pystössä, varmana elämän kannattelemisesta ja rohkeana astumassa kohti uutta - erehdyksiä ja voittoja. Olen oppinut - oppimisen. <3

Elän herkkiä aikoja nyt kun Rovaniemellä asumiseen on enää viikko jäljellä. Koti - jossa opin tuntemaan kuka todella olen - on pian toisen koti, hänen kasvun tyyssija. Olen vuoden ajan ollut varma siitä, että tulen muuttamaan etelään ja niin siinä kävikin, että pääsin opiskelemaan ja muutan pian Hyvinkäälle. <3 Tulevaisuudestani on visioita mielessäni, vaikken niitä juuri äänen sano. Ne unelmat muuttuvat, kasvavat, varmentuvat ja toteutuvat hiljalleen itsestään sillä välin, kun elän elämääni ja valitsen asioita sydäntäni kuunnellen.

Olen kokenut paljon pieniä ennusmerkkejä siitä, että kaikki tapahtuva on tapahtumassa juuri oikeaan aikaan. Pienimmät merkit ovat kappaleet päässäni, jotka pian soivat radiossa tai sateensaari mielessäni, jonka huomaan pian taivaalla. Suurimpina ovat asunnon, auton, muuton järjestyminen juuri siten, miten olin ajatellutkin, ehkä jopa kuviteltua helpommin, ja budjettien mukaan. 

Tässä voi olla myös hiventä syytä siihen, etten ole kirjoitellut blogiini. <3 Ihania ideioita on ollut, joita kirjoittelen sitten hyvien hetkien lomissa. Haluan jakaa teille onnistumisen tarinaani muistutuksena siitä, kuinka elämässämme on määrätty suunta. <3 Ollessa rehellinen itsen haaveille, alkavat asiat tapahtua kuin itsestään. Voit valita lähdetkö omalle haaveiden ja unelmien tiellesi vai pyritkö ympyrää voimien vähetessä ja pelon kasvaessa. <3 Suosittelen, että lähdet. Se tulee olemaan sen arvoista. <3 

<3 <3 <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti