Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Viikon viesti: Ae Mikael

Ah, olen pitänyt unia hyvin mielenkiintoisena mausteena elämässäni! Olen lapsenakin pohtinut niitä unia, joita olen nähnyt. Sama on jatkunut. Pidän nykyään unipäiväkirjaa, johon laitan ylös muistamani unet heti aamulla. Samalla kun kirjoitan uniani, muistelen unessa tapahtunutta; tapahtumia, tunteita ja niiden olosuhteita. Haluan ymmärtää sitä viestiä, mitä minulle on välitetty. Minusta tuntuu, että ymmärrän paremmmin uniani ja koen unet hieman täydemmin kun työstän niitä myös tietoisesti hereillä ollessani. Ehkä myös muistan hieman helpommin uniani kun olet harjoitellut niiden kirjaamista?

Elämääni on tupsahdellut tuon tuosta ihmisiä, joiden kanssa keskustelut ovat kääntyneet mm. uniin. Olemme sitten ihmetelleet toistuvia unien juonia tai pohtineet unien antamia tarkoituksia. Toiset ovat myös kiinnittäneet uniinsa erityistä huomiota ja toiset ovat nähneet ns. enneunia. Erään kanssa juttelin siitä, kuinka unet voivat auttaa myös vastoinkäymisten tai haastavien tilanteiden kohtaamisessa - kun on nähnyt jo vastaavanlaisen unen niin periaatteessa sen on jo käynyt tunteineen läpi, eikä se ole välttämättä ole, näin toistamiseen, niin raskasta läpikäydä. 

Uskotko unilla ovan erityistä viestiä meille? <3Ae Mikael pyytää sinua kiinnittämään huomiota uniisi!

Saatko öisin tarpeesi nukuttua? Arkkienkeli Mikael työskentelee meidän kanssamme uniemme aikana, jonka vuoksi hän pyytääkin varmistamaan että hänen viesteihin kiinnitetään huomiota! Unien aikana hän auttaa päästämään irti peloista ja tavoittelemaan sisäistä iloa ja rauhaa. Hän myös opettaa unissa; antaa vastauksia mietteisiin ja ohjaa kohti oman elämän tarkoitusta. Vaikka et muistaisi unia herättyäsi niin tiedä, että alintajuntaasi varastoitunut tieto on apunasi monin eri tavoin. 

Arkkienkeli Mikel kehoittaa pitämään unipäiväkirjaa, joka auttaa ymmärtämään hänen lähettämiä viestejään. Unipäiväkirjaan kirjoitetaan unia heti kun havahtuu hereille - kirjaa kaikki muistamasi asiat. Niitä voi muistaa yllättävän paljon! Kun tutkailee unia, kenties tunnistaa niissä jatkuvuutta teemojen, symbolien tai kaavojen kautta - ne toimivat viesteinä ja ohjauksina hereillä oloon. Voit tutkia uniasi unikirjan tai vaikka internetin avulla. Monesti unilla on syvällisempi merkitys kun ensin voi ajatella, joten käy rohkeasti tutkimaan viestejäsi!

Arkkienkeli Mikael haluaa vielä muistuttaa, että meidän tulisi enemmän kunnioittaa ja elää sydämen äänen mukaisesti. <3 

Olisi myös suotavaa, että ennen nukkumaanmenoa ei nautita päihteitä, koska ne voivat estää REM unen, jonka aikana unia nähdään.

2 kommenttia:

  1. Laitoin haasteen sinullekin blogiini. Tee jos haluat, jos et, niin älä sitten. Eikä kiirettäkään ole.

    VastaaPoista