Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

torstai 25. kesäkuuta 2015

Siivotaan!

Haluan lähettää rakkautta lukijoille, jonka vuoksi pyydän enkeleitä välittämään rakkautta juuri Sinulle. Sallitko itsesti vastaanottaa enkeleiden tuomaa rakkautta? Toivon, että otat sen kiitollisena vastaan. Miltä Sinusta tuntuu vastaanottaessasi tunnetta? Luovu ärtymyksen, vihan tai pelon tunteista - anna ne enkeleille. Voitko tuntea sydämesi avautuvan? Tunne kuinka rakkaus hellii tunteitasi, rentouttaa Sinua ja kohottaa mieltäsi. Voit sitten puolestasi lähettää rakkautta eteenpäin. Kaunis ajatus ja pieni ele, mutta rakkauden voima on ääretön.

Olen suunnitellut pidemmän aikaa siivousurakkaa, jonka sain viimein aloitettua. On hienoa huomata, kuinka vanhasta luopuminen ja tilan luominen antaa kerta toisensa jälkeen raikkaan tuntemuksen - tuulahduksen kaikista mahdollisuuksista - ja pienen aavustuksen mitä kaikkea onkaan luvassa.

Oletko miettinyt minkä takia siivoaminen tuo hyvän tunteen -uudistumisen ja raikkauden - jota kaipaat? Kun siivoat kotiasi ja sen erinäisiä säilytystiloja, samalla siivoat omaa sisintäsi.

Kuvastatko itseäsi kotisi avulla? Oletko siivonnut ja luopunut asioista ja tavaroista, jotka eivät enää ole merkityksellisiä? Asioista luopuminen voi olla hankalaa. Saatat kysyä itseltäsi "Tarvitsenko sitä tulevaisuudessa", "Tämä maksoi paljon" tai "Tämä oli menneisyydessä tärkeä". Kuitenkin tulevaisuus voi olla tulematta, asian tai esineen arvon voi mitata muunkin kuin rahan avulla ja voit astua nykyiyyteen vain luopumalla menneestä, joka on menettänyt merkityksensä. Astu nykyhetkeen. Siivoaminen on paljon enemmän kuin miltä se näyttää! 

Otin kuvan pakastimestani ennen ja jälkeen jään sulattamisen. Pakkasen sulattaminen on ollut minulle vastenmielistä hommaa. Viimeisestä kerrasta onkin pari vuotta takana ja nytkin odotin kesään, vaikka se olisi ollut helpompaa talvella ulkoilman vuoksi. Nyt sain inspiraation operaation aloittamiselle. 

Pakastin kuvasi osittain myös minua ja minun sisäisyyttäni. Tyhjentäessäni sisällön kylmälaukkuihin ja nähdessäni paksun jääkerroksen hyllyköissä tunsin, etten oikein pystynyt hengittämään. Oloni oli raskas ja tunkkainen eli kävin matalilla energioilla. Päätin ottaa kuvan pakastimesta, koska tunsin pakastin olevan myös matalilla energioilla. 

Jään sulaessa ja homman lähentyessä loppuaan, aloin tuntemaan riemua siitä, että olin luopunut raskaasta kerroksesta, joka peitti pakastimen hyllyjä. Oloni aloin kevenemään, kasvoni sädehtivät ja huomasin tuntevani lempeitä tunteita eli matalat energiani olivat kohonneet korkeiksi energioiksi. Homman jälkeinen suihku kruunasi koko projektin. Olo oli kuin uudelleensyntynyt - ja niin oli pakastinkin.

Miltä sinun pakkanen näyttää? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti