Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Mitä lähetät muille, sen takaisin saat moninkerroin


Oletko huomannut saavasi samanlaisia ajatuksia ja kohtelua itseäsi kohtaan kuin miten käyttäydyt muille tai itsellesi? Tänään ajatuksena oli kirjoittaa siitä, kuinka omat ajatuksesi ja käyttäytymisesi palaa takaisin, ja vieläpä moninkerroin. Tämä pätee niin mukaviin kuin epämukaviin ajatuksiin ja käytökseen. Kun olet avoimena ja lähteät rakkautta toisille ja itsellesi, huomaat kuinka saat osaksesi rakkautta myös muilta ihmisiltä ympäriltäsi. Sama pätee negatiivisiin energioihin. Kun ajattelet negatiivisia asioita, tiuskit tai olet vetäytynyt kuoreesi, saat samanlaista käytöstä muiltakin sinua kohtaan.

Luin eilen Suzanne Lien blogia, jossa muistutettiin siitä kuinka myös karkoittamamme pelot ja itseltämme kielletyt asiat tulevat takaisin moninkertaisena. Huomasin asioita, joita olin työntänyt sivuun vältelläkseni niitä. Aloin myös huomaamaan, kuinka ne asiat olivat pyörineet mielessäni siitä saakka kun ne sivuun työnsin. Eli ne eivät olletkaan sivussa tai poissa mielessä vaan vaikuttamassa arkipäiväiseen elämääni jollain muodolla, pienellä tai isolla vaikutuksella. 

Eilen jahtasin pelkojani sekä kieltämiäni ja karkoitettuja asioita. Pystyisitkö myös sinä jahtaamaan niitä kiinni? Kun saavutin jokaisen mieleeni juolahtavan karkoitetun tai kielletyn asian, niin halasin sitä ja sanoin rakastastavani sitä ehdoitta. Sen jälkeen pyysin violettiliekkiä tulemaan paikalle, ja kauttaaltaan käärimään tavoittamani asian hänen violettiliekkiinsä. Violettiliekki on hyvin voimakas työväline, jolla voi muuntaa alhaisia energioita korkeammiksi ja puhtaimmiksi energioiksi. Pystyin tuntemaan, kuinka ehdoton rakkauteni ja violettiliekin puhdistaminen kevensi oloa ja niitä asioita, jotka olivat tietämättäni kuormittaneet minua.

Kuinka paljon miellyttävämpää elämä voisi olla ilman turhia taakkoja? Jos voisit kuormaasi keventää niin tekisitkö sen? 
  1. Jahtaa nyt kiinni pelkosi ja mielestäsi pois työnnetyt asiat. 
  2. Anna niille sinun ihanaa ja puhdistavaa ehdotonta rakkauttasi. 
  3. Pyydä violettiliekki paikalle ja näe, kuinka violettiliekki kääriytyy asian ympärille ja polttaa energian. 
  4. Huomaa, kuinka violettiliekki muuntaa raskaan energian kevyeksi ja puhtaaksi energiaksi. 
  5. Kiitä violettiliekkiä avusta.
Kun annat ehdotonta rakkauttasi myös niille puolille, joita olet vältellyt ja pelännyt, voit huomata kuinka rakkautesi itseäsi kohtaan kasvaa. Lähettämäsi ehdoton rakkaus palaa takaisin sinulle moninkertaisena, jonka vuoksi olosi keventyy ja enemmän iloa saapuu elämääsi. 

Kohtele siis muita ja itseäsi rakkaudella. Ole anteeksiantavainen ja hyväksyvä, sillä meissä kaikissa on useat puolemme. Jokaisella on vastaparinsa, ns. mieluisat ja epämieluisat puolet. Lähetä rakkautta ympärillesi ja vastaanota sitä. Kun huomaat mielessäsi olevasi vihainen tai huomaat karkoittaneesi jonkun asian tai pelon piiloon, etsi se! Ota se kiinni, rakasta sitä ehdoitta ja pyydä violettiliekkiä paikalle. Anna violettiliekin muuntaa ja puhdistaa se alhainen energia puhtaaksi ja kauniiksi energiaksi. 

Huomaa, kuinka rakkaus on pelkoa voimakkaampaa. Huomaa, kuinka rakkautesi saavuttaa jokaisen piilottamasi ja mielestäsi poistyönnetyn asian, eikä mikään pysy piilossa rakkaudelta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti