Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Mikä tekee sinusta sinut?

Onko sinulla ollut toiveita, jotka ovat olleet ylivoimaisen tärkeitä sinulle? Ehkä olet halunnut auttaa, näyttää suuntaa tai luoda jotakin uutta? Meillä voi olla monia haaveita ja toiveita, jotka ovat näyttäneet meille kuka me todella olemme. 

Yksi tärkein, suurin haaveeni ja toiveeni on ollut rakkaus - voittava, parantava ja ehdoton rakkaus. Siivotessani komeroa ja avatessani laatikon, löysin vanhan runon.Rakkaus ja rauha

Ei enää vihaa tai sotaa,
vaan rakkaus päälle maan.
Ei koskaan yksinäisyyden tunnetta,
elämä olisi onnistuvaisuuden huumetta.
Kun katson sinuun, minä nään.
En ole yksin. Sinä jäät.
Rakastanko sinua, vaikka et ole?
Edes tunnetko minua?
Rauha pysyy.
Sotaa ei enää ole.
Rakkaus elää.

Kasvaminen ja itsetuntemus tapahtuu jokaisella omalla erityisellä tapaansa. Rakkaus on ollut - ja tulee olemaan aina osana minua. Oletko antanut arvoa sille ominaisuudelle, joka on sinulle ollut tärkeä? Voit olla kasvanut tärkeän ominaisuutesi kanssa tai olet voinut sen hetkeksi unohtaa. Muistatko mikä se sinulla on ollut? Se on voinut olla sinullakin rakkaus, joka on ilmennyt juuri sinulle sopivalla tavalla sisimmässäsi tuoden sen esille siinä muodossa, joka tekee sinut sinuksi.

Olisi hyvä kysyä itseltä mikä on se tärkeä asia itsessäsi, jotta voit todella tutustua siihen kuka olet - ja kavaa sen ominaisuuden kanssa.

Ja niin todellakin - rakkauden voima on ääretön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti