Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Viikon viesti: ae Mikael


On aika lähteä epäterveellisestä tilanteesta.


Hah, nauran kyllä nyt enkeleille takaisin! Olen istunut pari päivää läppärini äärellä etsien tietoa blogeista, bloggareista ja surffaillut tavallista enemmän netissä. Olen kyllä tuntenut oloni väsyneeksi, joka johtuu melko puhtaasti tästä virtuaalimaailmasta. Olen vähentänyt median seuraamista, sosiaalisen median käyttöä ja aikoinaan kovinkin kontrolloitua elämäntapaani. Huomaan ja tunnustan entistä arvokkaakkaammaksi ajan, jota vietän itseni kanssa. Kiitos viestistäsi ae Mikael. Taas huomaan tarpeeni tehdä hieman rajoituksia ja hienosäätöjä ajankäyttöni suhteen.


Olisiko sinullakin aika jättää joku huono ja epäterveellinen tilanne taaksesi?
Mistä luopuminen tekisi sinut onnellisemmaksi ja olosi kevyemmäksi?  Enkelit kuulevat sinun pyyntösi ja ohjeistavat sinua lähtemään epäterveellisestä tilanteesta epäröimättä.

Esimerkkejä:
  • Ihmissuhteet: Löydä itsestäsi rakkaus niin voit nähdä sen toisessakin. Toiset kävelevät rinnallamme pidempään kuin toiset.
  • Ruokavalio: luonnonmukainen ja kevyt ruokavalio auttavat kuulemaan sisäisen äänesi - voit ostaa vaikka kaksi omenaa päiväksi jonkin herkun sijasta ja näin mielesi pysyy kirkkaampana.
  • Lepo: tarvitset aikaa lepäämiseen ja mielesi tyhjentämiseen. Voit ajatella  levon hetken olevan sijoituksena aikapankkiisi.
Kuuntele sisäistä ääntäsi ja enkelten ohjausta ja luota saamaasi ohjeistukseen. Joskus pienetkin muutokset tarvitsevat paljon rohkeutta ja luottamusta. Pyydä enkeleiltä apua. He odottavat sinun pyyntöäsi ja ovat valmiita tukemaan sinua. He suojaavat sinua muutoksen tuulissa lohduttaen ja nauraen kanssasi. Voisitko hyväksyä ajatuksen, että ainoa pysyvä tilanne elämässäsi on muutos?

Tee elämääsi tilaa uusille asioille, jotka tekevät sinut onnelliseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti