Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikon viesti: ae Mikael

Kyllä enkelit taas osasivat kortin tulkittavaksi ojentaa. Osallistuin vasta transmissio-meditaatioon, jossa käytetään visualisointia yhteisen hyvän vuoksi. Tänään koin haastavaksi meditoida pidemmän aikaa ja tavoite-ajasta jäi uupumaan vajaa 15min. Kuitenkin ajattelin osani antaneeni ja päätin hyväksyä sen ajan, mihin tänään olin kykeneväinen. Tuo päätös kuvasikin juurikin sitä armollisuutta itseäni kohtaan, joka huonompana tapana jää toisinaan taka-alalle.

Minulla on ollut tapana ajatella, että täytyy tehdä tiettyjä asioita ja suoriutua tarpeeksi hyvin niistä kaikista asioista. Ihan kuin suoriutumalla tehtävistä olisin parempi versio itsestäni ja kelpaisin maailmalle. Tosiasia kuitenkin on, että ainoa ketä vastaan me kilpailemme, on itseämme vastaan; omaa henkisyyttä ja sisäistä rauhaa vastaan. On eri asia suoriutua kuin tehdä parhaansa niiden asioiden parissa, jotka ovat itselle arvokkaita.
Arkkienkeli Mikael kehoittaa olemaan lempeä itseä kohtaan.


Enkelit haluavat muistuttaa siitä, että aina ei tarvitse suoriutua! Ole lempeä itseäsi kohtaan! Elämämme on kulkeutunut kohti suorittamisen kulttuuria. Meillä on mielen päällä harrastukset, työt, työttömyys, perhe ym. aina kohti yhteisöjen normeja ja odotuksia päin. Arjen rutiinien keskellä sekä kovassa tahdissa voi unohtaa erään tärkeän asian; armollisuuden ja suopeuden itselle. Olisiko mahdollista antaa enemmän kunnioitusta omia haaveita, ajatuksia ja tunteita kohtaan? Kunnioita sitä mitä olet. Kehosi ja tunteesi ovat herkkiä, jotka haluavat tulla kohdelluksi hyvin.

Riittääkö jos tekisi parhaansa? Toisinaan saattaa unohtua, kuinka täydellisyyden tavoittelu on pelkkä harhainen käsitys siitä, mikä on ylipäätään mahdollista. Onko täydellisyyttä olemassa vai onko se kuvitelmaa? Jos olisi niin uskoisin sen kiteytyvän siihen epätäydellisyydessä olevaan täyttymyksen ja kukoistamisen tunteeseen, mitä voi itsellensä suoda. Sen tärkeä osa on varmasti lempeys.

Urheile sopivissa määrin, syö terveellisesti, nuku hyvin ja muista välillä hiljentyä. Mikäli mittasuhteet menevät sekasin niin pidä muutama välipäivä urheilusta ja nuku enemmän tai arvioi kuinka niukka/runsas syömisesi on. Kun jokin osatekijä elämässä alkaa muodostua suorittamiseksi niin voit unohtaa oman tärkeytesi, sen pehmeän ja herkän puolesi. Voisitko hetkeksi hiljentyä miettimään, oletko muistanut vaalia kovia ja herkkiä puoliasi? <3

Anna itsellesi hengähdystauko; hidasta tahtia ja kohtele itseäsi hyvin. Tee muutosta elämääsi muistaen niin kovat kuin pehmeät puolesi. Puhuttele itseäsi ja muita rakastavasti. <3 Olemme rakkauden ja lempeyden ansainneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti