Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Viikon väri: Oranssi


Oranssia olen joskus vieroksunut. Se onkin monille vähän vaikeasti lähestyttävä väri. Onko sinulle? En osaa sanoa, olisiko minulla aikoinaan ollut mitään oranssia muistuttavaa sävyä omaehtoisesti valittuna päälleni tai ympäristööni. Kirjoittaessani tätä aloin miettimään mistä ihmeestä saisin otettua oranssin kuvan tähän kirjoitukseen. Vastaustahan oli ihan edessäni: isoja kauniita ruusuja vehoissani. Mieleeni alkoi juolahtamaan missä kaikkialla kotonani nykyään onkaan oranssihtavia sävyjä. Kyllähän oranssista saa hyvää mieltä, energiaa ja elinvoimaa! <3 Huomaan, että tämä väri tullut rakkaaksi muutaman vuoden sisäällä. Ah, ihana oranssi! Kiitos <3

Käytämme kutakin väriä myös tottumukseen tai tarpeeseen. Mitä väriä nyt tarvisit elämääsi? Oletko jo kokeillut, mikä väri auttaisi sinua saavuttamaan jokin tavoitteesi? Kokeilisitko oranssia? 

Väri: Oranssi

Oranssi on elinvoimaisuuden ja energisyyden väri. Se vapauttaa mieltä ja kehoa. Se tukee itseluottamuksessa omiin mahdollisuuksiin. Se motivoi tekemään, mutta ei ole hyökkäävä.  Oranssi on sosiaalisuuden väri, antaen iloisuutta ja leikkisyyttä ympärilleen. Kuvaa optimistisuutta. Se lisää avoimuutta ja vapauttaa luovuutta, auttaa ideoiden omaksumisessa ja kohottaa viisautta. Oranssi parantaa ja eheyttää vaikeista koettelemuksista. Oranssi hallitsee tunne-elämää kertoen tunteellisuudesta ja herkkyydestä. Se kertoo myös omasta suhteesta miehisyyteen tai naiseuteen. 

Liian vähän oranssia voi näkyä liiallisena nöyryytenä ja itseluottamuksen puutteena. Puute voi lamaannuttaa tunne-elämää, aiheuttaa saamattomuutta tai itsetuhoisia ajatuksia.

Liian paljon oranssia luo paljon stressiä ja aiheuttaa loppuunpalamista. Se aiheuttaa rauhattomuutta ja tunne-elämän rauhattomuutta. Voimakkaita nautinnollisia haluja, joille antaa periksi esim. liikasyöminen. Aiheuttaa myös pakkomiellettä urheiluun.

Avainsanoja: viisaus, elinvoimaisuus, rakastettava ja viehätysvoimainen, itseluottamus, motivaatio, rohkeus, luovuus, innostus, paraneminen, ystävällisyys, herkkyys ja tunteellisuus.

Voi, kyllä värien miettiminen vaikuttaa mielialaan. Oloni on rakastavan energinen. Iso kiitos kuuluu enkeleille. Ja oranssille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti