Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Viikon väri: Keltainen


Keltaisen värin ajatteleminen saa mieleni kohoamaan! Mieleeni pulpahtelee iloa ja naurua - onnellisuutta ihmisissä. Näen ihmistahtoja toivoen toisilleen kaikkea hyvää elämään. Keltaisella on oma merkityksensä ja voimansa, mitä se meille välittää. Uskon vasta aloittaneeni matkan kohti keltaista väriä ja sen oppien omaksumisessa. Se on osa minun väreistäni, kuten se on myös osa sinua. Ihania asioita tuo keltainen elämään! <3 

Väri: Keltainen

Keltainen on vapaan mielen ja tahdon väri. Se parantaa ajattelukykyä ollen myös tiedon ja viisauden väri. Edistää itsekontrollia ja parantaa itseluottamusta. Keltainen kuvastaa itsenäisyyttä ja uskoa itseen. Keltainen kuvaa oman auringon keskusta ja tuo elämään valoa, eloa ja onnellisuutta. Keltainen on optimistisuuden, uskaltamisen, uteliaisuuden ja uudistumisen väri. Se kuvastaa uuden oppimista sekä opettamista. Kun keltainen on sopusoinnussa, säteilee ihminen karismaattisesti valoa ja onnellisuutta ulospäin. Hän kerää huomiota osakseen ollen hienostunut ja tyylikäs. Hän tuntee itsensä; hyväksyen ja rakastaen itseään.

Liian vähän keltaista tuo käytökseen liikaa itseltänsä vaatimista, kuten täydellisyyden tavoittelua. Kun keltaista on vähän elämässä, tai se puuttuu, voi suhde omaan itseen olla kielteinen tai suhde itseen puuttua. Käytös on negatiivista ja ihmisiä loitontavaa.

Liian paljon keltaista saa egon kasvamaan. Keltaisen hallitessa käytös on dominoivaa ja voi päteä luulo omasta kaikkivoipaisuudesta ja täydellisyydestä. Käytös voi olla narsistimaista. Liiallinen keltainen on mahdollisesti esteenä henkiselle kasvulle. 

Avainsanoja: viisaus, tahto, mieli, onnellisuus, oppiminen ja opettaminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti