Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

torstai 28. toukokuuta 2015

Vaikuttavatko menneet elämät?


Nykypäivään vaikuttaa kaikki aiemmin koettu elämän aikana ja varsinkin lapsuus, koska silloin oma ajatus ei ole tarpeeksi kehittynyt arvioimaan totuudenmukaisia ja hyviä käytäntöjä. Lapsuudessa omaksutut ajatusmallit - hyvät ja huonot - jäävät muistiin ja niitä voi toistaa siihen saakka, kunnes niistä tulee tietoiseksi ja ne päättää katkaista. Kaikista mieltä painavista ongelmista tai tuhoisista käyttäytymismalleista voi löytää mahdollisen syyn kokemuksista, joita on kertynyt nyt, tai edellisissä elämissä. 

Oletko koskaan ajatellut menneiden elämien vaikutuksia nykypäivääsi? Minua on kiehtonut ajatus siitä saakka kuin muistan ajatelleeni asiaa. Olen miettinyt ihmisten motiivia ja sitä, mikä on heidät muovannut sellaisiksi kuin he ovat ja itse olen. Olemme syntymästä lähtien erilaisia ja koemme samanlaiset tilanteet eritavoin. Uskon myös, että mikäli elämässä tehtävänä on oppia tiettyjä asioita, tulevat menneiden elämien ongelmat uudessa muodossa nykypäivään. Kuitenkin, tämänkertainen elämä on mahdollisuus, jossa voi oppia uudenlaista suhtautumista ja kasvattaa sielun kokemusta. Avartaa näkemystä elämään.

Olen nähnyt erilaisia unia ja osaa niistä pidän menneiden elämieni mielikuvia; erilaisia tapahtumia, merkittäviä asioita, luonteenkuvausta tai opetusta. Olen mm. ollut venäläisenäpakolaispoikana, nähnyt ja tuntenut sielun irtaantuvan kuolevasta ruumiista ja olen toiminut kuten Robin Hood pelastaen tikarilla nilkoistaan hirressä roikkuvia naisia. Unet ovat rikastuttaneet ajatustapaani opettaen syitä, miksi käyttäydyn tai ajattelen minun tavallani. Monesti unet ovat viestejä alitajunnalta ja henkimaailmalta, joiden vuoksi unien tulkintaa olisi syytä opetella. Tieto ja itsetunteminen antaa mahdollisuuksia kasvuun.


  • Pelkäätkö ahtaita paikkoja ja veri pakenee jo ajatellessasi asiaa - kenties olet ollut säilöttynä arkkuun tai haudattu elävältä?
  • Pelkäät vesistöjä ja tunnet kuinka se imaisee sinut mukaansa - ja olisitkin joskus toisessa elämässä hukkunut tai hukutettu?
  • Kammoksutko tietynlaisia/tiettyä henkilöä vailla yhtään pätevää syytä - olisiko sinulle tehty henkilökohtaisia petoksia tai rikoksia entisissä elämässä?
  • Entäpä jos syyllistät itseäsi mitättömistä asioista tai sellaisista, joita ei ole edes tapahtunut - kenties syyllistät itseäsi jostakin rikoksesta, jota olet menneessä elämässä tehnyt ja olet luvannut itsellesi ettet tee sellaista enää koskaan ja täten syyllistät itseäsi jopa toisten mahdollisista ajatuksista?
  • Tai kenties pietät kaikesta turhasta tavarasta kiinni - koska sinulta olisi menneessä elämässä joksus viety kaikkein tärkeimmät ja olet täyttänyt lopun elämääsi tyhjänpäiväisyyksillä?
  • Haluaisitko tehdä jotakin luovaa, mutta et tiedä mitä kun mikään ei oikein luonnistu - menneistä elämistä voi löytyä syy: kenties olet joskus ollut taitava savenluoja, rakentaja tai tilkkutöiden tekijä?

Menneitä elämiä voi tutkia regressio-matkoilla. Niissä palataan menneiden elämien ongelmakohtiin, jotta oppisi ymmärtämään itseä paremmin ja kehittämään toimintaansa. Kokemukset regressioista ovat hyvin voimaannuttavia, koska niissä itse kertoo koetuista tapahtumista
 (Google - regressio, menneet elämät). Olen saanut niistä uudenlaista näkemystä ja ymmärrystä itselleni, jotka ovat hyvin arvokkaita pisaroita kokonaisuudesta, joka olen. Uskon meillä olevan tiettyjä asioita opittavana ja menneitä elämiä tutkimalla voi pystyä kohtaamaan niitä. Ne asiat, joita omalla kohdallani on tullut regressioissa esille, ovat vastanneet hyvin pitkälti niitä asioita joita olen miettinyt jo aiemmin. Ohjatussa  matkassa elin suhteellisen nöyränä paimentolaismiehenä. Tein myös itsenäisesti matkan menneisiin elämiini ja paljastuin eläneeni tummaihoisena alkuasukkaana. Kummatkin esimerkit antoivat omat opetuksensa. Uskon löytäväni paljon arvokkaita tiedonjyviä myös tulevilta matkoiltani.

Tunnistatko haitallisia tapojasi? Vaikuttaako sinuun menneet tapahtumat tai menneet elämät? Ohjeet katkaisemaan haitallisia ajatus- ja käyttäytymismalleja (visualisoi haitallisten tapojen katkaiseminen sekä valolla ja hyvillä ominaisuuksilla täyttyminen mielessäsi):
  • Voit hiljentyä hetkeksi ja miettiä onko sinulla haitallisia käyttäytymis- ja ajattelumalleja. 
  • Voit pyytää enkeleiltä apua haitallisista tavoista eroon pääsemiseksi ja luovuttaa ne heille. Voit pyytää apuun arkkienkeli Mikaelia, joka katkaisee miekallaan sidokset tuhoisiin tapoihin. 
  • Sen jälkeen pyydä täyttämään itsesi myönteisillä asioilla, kuten ilolla, rakkaudella ja/tai viisaudella. 
  • Näe kuinka nämä asiat täyttävät kehossasi olevat tyhjät kohdat. Voit myös nähdä kehosi täyttyvän valkoisella paksulla tahnamaisella valolla, jaloista päälaelle saakka.
Voit varmasti tuntea olosi paremmaksi. Onko totta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti