Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

torstai 21. toukokuuta 2015

Sisäinen rauha ulkoisesta kuohunnasta huolimatta


Tunnustan vast'ikään käyneeni pääsykokeissa. Kuten jokainen ilta, olin tehnyt alustavaa työtä myös edellisenä yönä enkelten ja oppaani kanssa pyytäen heitä puhdistamaan sekä suojaamaan korkeita energioitani ja kulkemaan mukanani reissun aikana. Olin jo aiemmin päättänyt hiljentyä meditoimaan ennen varsinaista koetilannetta. Vetäytyin vajaaksi puoleksi tunniksi yläparvelle, jossa oli hieman vähemmän ihmisiä. Meditoinnin aikana pyysin enkeleiltä ja oppailtani ohjausta siihen, että tulisin kirjoittamaan juuri ne asiat vastauspapereille, mitä minun täytisi kirjoittaa. Pyysin heidän tukeaan ja rohkaisuaan sekä korkeavärähteistä energiaa piristämään matkaajan hieman väsynyttä mieltä. 

Ennen koesaleihin kutsumista pääsykoetoverini huomautti yläparvelta katsoessaan alas, kuinka jännittyneen energian ja hermostuneisuuden pystyy tuntemaan ja kuinka sitä imee itseensä. Hakijoita oli eri ikäisiä omilla elämäntilanteillaan, useilla sadoilla elämänpoluillaan. Koitin antaa hänelle ajatusta sisäisen rauhan lähtevän syvältä itsestä, jolloin ulkoiset energiat ja tunteet eivät voi sitä niin horjuttaa ja jännityksen sijasta voi alkaa näkemään mahdollisuuksia ja polkuja. Meidän näkemyksemme erosivat toistaan. Mitä mieltä sinä olet? Olisitko vastaavassa tilanteessa rauhallinen, jännittynyt vai jotain hieman muuta? Ovatko tunnetilat hallittavissa? 

Seurailtiin yläkerrasta ihmisten kuplivia ajatuksia, eleitä, energiaa ja malttamattomuutta. Mielestäni koko tilannetta oli jopa liikuttavaa seurata sivuummalta, varsinkin kun oma oloni oli niin seesteinen ja siksi jopa hieman utopistinen. Näkymissä oli niin paljon unelmia, vastoinkäymisiä ja ennen kaikkea rohkeutta oman polun etsimiselle. 

Tämänhetkiset pääsykokeet olivat ja menivät. Muistakaamme kuitenkin, että matka jatkuu juuri oikeaan suuntaan, opiskelupaikan vastaanottamisella tai askeleen toisaalle ottamisella. Voisitko luottaa asioiden menevän juuri niin kuin pitääkin? Jokainen päivä tuo haasteensa kohdattavaksi. Kuuntele itseäsi ja mieti, olisiko sinullakin halua, ja hetken verran aikaa, hiljentymiselle?

Oppaani haluaisivat ohjeistaa muitakin valmistautumaan ennen stressaavaa hetkeä: 

  • Pyydä enkeleitä ja oppaita puhdistamaan energiasi (esim edeltävänä yönä) ja sen jälkeen suojaamaan sinun energiasi muiden alhaisilta energioilta.
  • Hengitä syvään, jotta jännitys raukeaa.
  • Hiljenny ennen tilannetta. Hengitä ja anna ajatuksillesi hieman etäisyyttä, jotta ne selkenisivät mielessäsi. 
  • Pyydä ohjausta.

Kiitos ihanille ja kauniille ihmisille, joita matkalla tapasin. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti