Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

tiistai 12. toukokuuta 2015

Mitä energiahoito on?


Energian välittäminen

Toimin energian välittäjänä hoidettavalle: välitän rakkaudellista universaalia elämänenergiaa ja korkean valon auttajien energiaa hoidettavalle. Toimin ikäänkuin työkaluna ja johtimena ihanalle energiavirtaukselle.

En päätä siitä, minkälaista energiaa juuri sinä tarvitset tai mitä energialla halutaan hoitaa. Sen päättävät korkean valon auttajien työskentelytiimi. Usko pois, he tietävät mihin olet valmis juuri tällä hetkellä ja mikä on sinulle eduksi seuraavan askeleen ottamista varten elämänpolullasi.

Kehoitan asiakkaitani nauttimaan energian virtaamisesta ja kerron erilaisista tuntemuksia, joita voi nousta hoidon aikana mieleen. Niitä ovat esimerkiksi lämpötilaerot, kehon erilaiset tuntemukset ja ajatukset, näköhavainnot mielessä (silmät ovat hoidon ajan kiinni). 

Saatat nyt miettiä tämän  toimivan vain niille, jotka siihen uskovat. Se on totta, että avoimuus ja vastaanottavaisuus edesauttavat hoitoa. Mikäli emme ole vastaanottavaisia ja suljemme sielumme tiukkaan negatiiviseen porttiin, joutuu ensin tekemään itsenäisesti työtä portin aukasemiseksi (vaikka silloinkin sinun omat apujoukot ovat aina valmiita auttamaan). On myös vapaa tahto. Kun haluat kokeilla tällaista energiahoitoa, aika on siihen juuri oikea!

Huomioitavaa:
  • En välitä omia energioitani
  • yksilöllistä hoitoa, saat juuri sitä mitä sinä hetkenä tarvitset
  • avoimuus ja vastaanottavaisuus
  • mieli on tärkeä osatekijä, anna sille mahdollisuus<3
Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat kokeilla energiahoitoja, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: taikasiivin@gmail.com. Otan sinuun takaisin yhteyttä ja mahdollisuuksien mukaan otan sinut vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti