Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ohjaava intutio


Jaan mieluusti tarinan omasta elämästäni ja mitä minulle seurasi, kun en kuunnellut omaa intuitiotani. Minulla oli viihtyisä työpaikka, joka tuntui hyvältä. Olin määräaikaisella työsopimuksella, minusta pidettiin ja jatkoa lupailtiin. Jatkuvuuden epävarmuudesta johtuen hain kuitenkin vakituista työsuhdetta muualta. Kuin ollakkaan, vakkaripaikka luvattiin minulle, mutta työhaastattelusta jäi omituinen, etova olo ja tiesin tekeväni huonon ratkaisun. Huonosta päätöksestä ja sisäisen ääneni tukahduttamisesta johtuen aloin sairastelemaan ja oireilin hieman vakavamminkin ja sairastuin uupumukseen. Voisin sanoa saaneeni kunnon opetuksen intuition tärkeydestä. Muistan päätöksenteon hetkellä olleesta tietoisuuden tunteesta, että teen väärän valinnan. Kiitos tästä kallisarvoisesta opetuksesta! <3 Toivon, että tekin saatte ajateltavaa siitä, kuinka ei tarvitse ahnehtia vaan elämä tarjoaa parastaan kun kuuntelet itseäsi. Myös arkipäiväisimmissä asioissa.

Puhutaanko intuitiosta tarpeeksi ja hyödynnetäänkö sitä asioiden tulkitsemisessa ja ihmissuhteissa? Voimme saada huomionarvoisia tunteita ja ajatuksia joistakin asioista, jotka kertovat olisiko asiat hyväksi vai huonoksi. Intuition äänen voi myös vaimentaa, esimerkiksi rajoittamalla ajatuksin omia mahdollisuuksia: ei luota omiin ajatuksiin ja intuition ääneen tai pelkää tehdä ratkaisuja tai kohdata uutta ja hieman tuntematonta.

Intuitiota tavallisimmin käytetään kun kaivataan järkevän ratkaisun rinnalle tuntumaa, esimerkiksi jokin asia "tuntuu oikealta". Sen tarkoitus on mielestäni kertoa vaiston tapaisesti miten tulisi toimia. Asioien ensituntuman jälkeen mukaan tuleekin jo ajateluprosessit, jotka saattavat muuttaa meidän suuntamme ja ajatuksemme. Joskus se tietenkin voi olla hyväksi, mutta toisinaan taas toistuva käyttäytymismalli aiheuttaa samanlaiset, toistuvat ratkaisut ja päätökset, jotka estävät etenemistä tai antavat töyssyjä matkallesi. Sanotaan monien viisaiden ihmisten menestyneen elämänsä eri saroilla kun he ovat menneet intuition mukana. Uskon hyvien ratkaisujen olevan järjen ja tunteiden yhteispeliä. 

Toisilla meistä intuition ääni voi olla vahvempi kuin toisilla. Voit miettiä talo- tai autokauppoja: paperissa kaikki näyttää täydelliseltä, mutta talossa on outo sivuhaju ja ostaminen tuntuu huonolta idealta tai autossa jokin tuntuu olevan pielessä, vaikka ominaisuudet olisivat kohdallaan. Oletko enemmän järkeilijä, joka koittaa tehdä fiksuja ratkaisuja? Tyssääkö asiat ennen alkamistaan, koska huomaat koetun merkityksen kadonneen? Voisiko intuitio olla se merkityksen tuoja; ravinto, jota ilman ei voi elää terveellisesti? Kuuntele kehosi tapaa ilmaista sinulle kantaansa. Kuuntele mielessäsi olevia ajatuksia ja tunteita, joista voit oppia paljon. Intuition mukana saat myös jatkuvaa ohjausta enkeleiltäsi ja oppailtasi, kun he koittavat kannustaa sinua oikeaan suuntaan. 

Oletko kuullut kehoituksen: luota vaistoosi, ohjaukseesi, merkkeihin tai luota intuitioosi? No, luotatko? Osaatko kuunnella sitä? Harjoittelemalla voit vahvistaa intuition ja sisäisen äänen kuulemista.

Intuitioharjoitus

  • mieti kysymys mielessäsi, johon voi vastata kyllä tai ei
  • sulje silmäsi
  • ota asiaan etäisyyttä tai tilanteen vaatiessa voit kuvitella itsesi tilalle toisen henkilön
  • vie asia sydämeesi
  • toinen käsi edustaa "kyllä ja toinen käsi "ei". 
Kumpaan vaaka kallistuu? Mikäli et osaa sanoa, älä hätäile. Tulet kuulemaan äänesi vahvempana jo huomenna. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti