Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

Maailma ei ole enää entisensä, kun sen kauneus koskettaa sielua.

lauantai 30. toukokuuta 2015

Hiljaisuuden keiju


Voisin sanoa tuntevani suurta rakkautta Hiljaisuuden keijua kohtaan. Kun aikoinani ostin keijuoraakkeli-kortit, annoin keijuille mahdollisuuden tarjota minulle sellaista keijua, jota tarvitsisin elämääni. Sain Hiljaisuuden keijun. Tämän kortin sanoma oli mielestäni koko pakan kaunein ja koskettavin. Se oli juuri sitä, mitä tarvitsin.

Mielessäni näen Hiljaisuuden keijun kauniissa, mutta pelkistetyssä metsässä. Siellä ei liiemmin ole seuralaisia, muutan lintu tai eläin voi liikkua keijun ohi antaen ymmärtää kaiken olevan maailmassa hyvin, juuri niin kuin pitääkin. Ympärillä oleva luonto huokuu rauhallisuutta, tyyneyttä ja yksinkertaisuutta. Keiju on kosketuksessa itseensä hiljaisuudessa. Yksin oleminen on eri asia kuin yksinäisyys. Yksin oleminen on myönteinen valinta matkalla itsensä tuntemiseen ja sisäiseen viisauteen. Yksinäisyys on itse luotu tunne. Keiju liikkuu rauhallisesti eteenpäin ja hän on tyhjentänyt turhat ajatukset ja odotukset, jonka vuoksi hänen elämänsä on helpompaa ja yksinkertaisempaa. Oletko tehnyt matkaa sisimpääsi vai olisiko Hiljaisuuden keiju myös sinun keijusi? <3

Hiljaisuuden keiju haluaa muistuttaa siitä, kuinka tärkeää on olla yksin löytääkseen itsensä. Nykymaailman kiireet tuovat helposti liiallista suunnittelua ja menoa, jolloin yksinäisyydelle ja hiljaisuudelle varattu aika voi päästä unohtumaan. Voiko silloin kadottaa osan itsestänsä? Itseensä vetäytyminen voi auttaa löytämään takaisin rakkaiden ihmisten luokse ja arvostamaan heitä enemmän. Hiljaisuudessa asiat saavat selkeämmän muodon ja mieli kirkastuu. Pystytkö tai haluaisitko nähdä selvemmin?

Kuten missä tahansa, myös hiljaisuudella ja yksinäisyydellä on rajansa. Keijut haluavat muistuttaa ettei tarvitse eristäytyä muista. Mikäli koet itsesi ulkopuoliseksi on haasteenasi löytää takaisin muiden ihmisten luokse. <3

Luota mailmaan. Asiat ovat juuri niin kuin niiden pitääkin olla, juuri tällä hetkellä. Onko elämäsi valmis muutokseen? Tiedät sen, mikäli on muutoksen ja kasvun aika. Kun aika on oikea, tulet löytämään tien sisimpääsi ja kasvamaan ihmisenä. Ota myös mahdollisesti tarjoutuva apu vastaan, se voi olla enkelten ja mestareiden tapa osoittaa heidän tukeaan.

Avainsanoja: itsenäisyys, yksinkertaisuus, pelkistyminen, viisaus, tyyneys, rauha

Vinkkejä:
  • Ota omaa aikaa. Huomaa oman hetken olevan päätös mielessäsi, sen ei tarvitse olla konkreettinen eristäytyminen, mikäli olet perheellinen.
  • Sulje elektroniikka, ei tarvitse olla aina tavoitettavissa!
  • Poista sosiaalinen media tai rajoita käyttöä.
  • Lue kirjaa ja anna mielikuvituksellesi tilaa.
  • Vietä aikaasi luonnossa kuunnellen ympäristöä.
  • Meditoi.
  • Jopa hetken hiljentyminenkin auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti